Cărţi de la Librăria Universităţii “Lucian Blaga”

March 25, 2010 at 9:19 pm (Facultati) (, , , , , , )

* Dicţionare de specialitate, literatură, cursuri universitare tipărite, volume din toate domeniile de studiu şi–au ocupat locul în Librăria Universităţii “Lucian Blaga”* Noua casă a cărţii a fost inaugurată ieri şi va avea în curând un frate: un magazin de prezentare al Universităţii*

Într-n spaţiu intim (din cadrul Rectoratului), Universitatea “Lucian Blaga” şi-a deschis ieri prima librărie.”Aşa cum am jinduit o perioadă lungă de timp, am reuşit să deschidem acest punct de vânzare a cărţii. Se găsesc cursuri recent editate de Universitate, îndrumare pentru laborator, dar şi cărţi publicate de alte edituri şi care le sunt utile studenţilor”, a declarat la inaugurare prof.univ.dr.ing. Constantin Oprean, rectorul ULBS. Oferta de carte a librăriei va fi suplimentată în perioada următoare  pentru că ULBS a încheiat contracte cu cele mai  importante edituri din România.
Preţurile sunt studenţeşti, aşa că publicaţiile tipărite la Editura ULBS pot fi procurate şi la preţul de 10-15 lei. “Nu vrem să facem bussiness. Nu adăugăm nimic la costul de producţie al acestor volume, sunt preţuri care acoperă cheltuilelie de redactare şi tipărire. Această librărie era absolut necesară întrucât o carte de vizită a instituţiei”, a adăugat rectorul Oprean.
De asemenea, conducerea ULBS îşi propune ca în perioada următoare să deschidă şi un magazin destinat produselor promoţionale ale ULBS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: