Donatie de carti pentru copiii din Sibiu

March 17, 2011 at 5:13 pm (Diverse) (, , )

Sibienii pot dona carti copii in perioada urmatoare in locatii special amenajate de catre organizatorii campaniei “Doneaza carti pentru copii” . Acestea vor ajunge in bibliotecile scolare din satele judetului Sibiu.

Actiunea este organizata de Centrul de Voluntariat Sibiu si se afla la a doua editie de acest gen. la editia de anul trecut au fost colectate peste 10.000 de carti de la sibienii, care au fost donate catre 2 scoli din satele sibiene.

In actiunea de anul acesta vor fi implicati aproximativ 50 de voluntari, care vor colecta si inregistra donatile facute de la cetatenii binevoitori. cartile deteriorate vor fi reparate tot de catre cei care sau oferit voluntari pentru desfasurarea acestei campanii.

Colectarea cartilor va fi posibila cu ajutorul unei companii sibiene de software, care si-a aratat disponibilitatea sa dea o mana de ajutor pentru o cauza buna.

In sprijinul organizatorilor au sarit si cateva tipografii care s-au oferit sa tipareasca carti gratuite pentru donarea in scolile din satele sibiene. Acestea vor oferii in principal carti de colorat .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: